§ 14 Tapahtuma-avustus Backwoods Cruising 2023/ Backwoods Customs Ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

23.3.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista ja vahvistaa kaupungin elinvoimaisuutta sekä monipuolistaa Kajaanin tapahtumatarjontaa. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Backwoods Customs Ry järjestää Backwoods Cruising 2023 -tapahtuman 20.5.2023 klo 15–19. Tapahtuma on Pohjois-Suomen suurin ulkoilma- ja harrasteajoneuvonäyttely. Ajoneuvoja on tapahtumassa noin 150 ympäri Suomea. Tapahtuman pääsymaksu on 5 euroa. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 2 000 - 4 000. Vuonna 2022 osallistujia oli 3 700 (myydyt liput). Tapahtuman yhtenä tarkoituksena on innostaa ihmisiä ajoneuvoharrastuksen pariin. Tapahtuma tuo Kajaaniin matkailijoita, sillä tapahtumakävijöitä saapuu myös muualta Suomesta. Tapahtuman kokonaisubudjetti on 6 900 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 1 700 euroa. 

Asianosainen  Backwoods Customs Ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Backwood Customs ry:lle 20.5.2023 järjestettävään Backwoods Cruising 2023 -tapahtumaan  540 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston muiden tapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)

Lisätietoja asiasta antaa  hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut