§ 7 Suomen Pystykorvajärjestön talvipäivien tukeminen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-282

Päätöspäivämäärä

1.3.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 17 §

Kuvaus

Suomen pystykorvajärjestö ry (SPJ) on valtakunnallinen kotimaisia metsästyspystykorvia harrastava järjestö, jossa on noin 8000 jäsentä. SPJ:n vuosittaiset talvipäivät järjestetään Kajaanissa 18. - 19.3.2023. Järjestäjänä toimii maakunnallinen yhdistys Kainuun Haukkuvat Lintukoirat ry.

Talvipäivät sisältävät vuosikokouksen ja juhlaillallisen 18.3. sekä järjestön rotujen päänäyttelyn 19.3. Vuosikokoukseen ja juhlaillalliselle osallistuu arviolta 200 henkilöä ja näiden lisäksi koiranäyttelyyn saapuvia odotetaan joitakin kymmeniä.

Kainuun Haukkuvat Lintukoirat ry. on varannut vuosikokoukseen Kaukametsän salin 18.3. klo 11 - 17 väliseksi ajaksi sekä lisäksi Kouta- ja Leihu-salit klo 11 - 12 va. Hotelli Peerâ Kajanus on varattu kokonaan majoitukseen ja lisäksi huonekiintiö hotelli Valjuksesta. Juhlaillallinen on yksityistilaisuutena Kajanuksessa.

Kainuun Haukkuvat Lintukoirat ry esittää, että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa joko tarjoamalla kahvit Kaukametsässä 18.3. klo 12 - 12.30 tai vaihtoehtoisesti avustamalla järjestöä Kaukametsän vuokrassa.

Päätös

Kajaanin kaupunki tukee valtakunnallisien Suomen Pystykorvajärjestön talvipäivien järjestämistä tarjoamalla Kaukametsän tilat (sali ja Leihu- sekä Kouta-sali) talvipäivien käyttöön. Kuluja Kainuun Haukkuvat Lintukoirat ry:n ilmoittaman tilatarpeen mukaisesti tulee yhteensä 1133 euroa. Ne maksetaan kaupunginhallituksen menokohdalta.

 

Lisätietoja asiasta antaa kaupunginjohtaja Jari Tolonen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Jari Tolonen, kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut