§ 10 Tapahtuma-avustus Ärjän Kierrän -laturetki/ Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistys ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

8.3.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista ja vahvistaa kaupungin elinvoimaisuutta sekä monipuolistaa Kajaanin tapahtumatarjontaa. Tapahtuma vahvistaa myös kuntalaisten hyvinvointia. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistys ry järjestää koko perheen laturetken Oulujärvellä 26.3. klo 10–15. Kyläyhdistys tekee ladun kylätalolta Ärjänsaaren ympäri. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 350. Edellisellä kerrlalla osallistujia on ollut 300. Ärjänsaari ja helppo,tasainen jäälatu houkuttaa hiihtämään niitäkin, jotka eivät muuten välttämättä paljon hiihtoa harrasta. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 2.500 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 800 euroa. 

Asianosainen: Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistys ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistys ry:lle 26.3.2023  järjestettävään Ärjän Kierrän -laturetkeen 540 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)
     

Lisätietoja asiasta antaa liikuntapalvelupäällikkö Aleksi Nyström sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

 

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut