§ 8 Kajaanin kaupungintalon valtuustosalin AV-suunnitelma

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-551

Päätöspäivämäärä

3.3.2023

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §

Kuvaus

Hankinnan tarve:

Kajaanin kaupunki pyysi tarjousta seuraavasta palvelusta: 

  • Valtuustosalin AV-suunnittelutyö

 

Kajaanin kaupungille tulee toteuttaa remontoitavan valtuustosalin AV-suunnittelutyö. Tilaan tulee suunnitella toimiva, nykyaikainen ja helposti käytettävä valtuustosalin AV-tekniikka. 

 

Menettely:

Hankinnan arvo jää alle hankintalaissa määritellyn kansallisen kynnysarvon ja hankinta tehdään pienhankintana rajoitetulla menettelyllä. 

Kajaanin kaupunki pyysi 15.2.2023 päivätyllä tarjouspyynnölllä tarjoukset neljältä toimittajalta.

Määräaikaan 27.2.2023​ klo 12.00 mennessä jätettiin kolme (3) tarjousta. Tarjouksensa jättivät määräajassa seuraavat tarjoajat: 

  • Akukon Oy 

  • Granlund Oy 

  • Rejlers Rakentaminen Oy

 

Tarjoukset avattiin 27.02.2023.

Tarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja tarjousten kokonaistaloudellinen vertailu, jonka perusteena on ollut hinta ja referenssien soveltuvuus.

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

 

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen teki Akukon Oy. Palvelun toimittamisen valmistelu alkaa, kun toimeksiantosopimus on allekirjoitettu. Osapuolien välille syntyy sitova sopimus hankinnan kohteesta vasta, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet erillisen toimeksiantosopimuksen. 

Hankinnassa noudatetaan konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013.

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Sopimustoimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllistymiseen.

 

Lisätietoja antaa: Heikki Hyvönen, heikki.hyvonen@kajaani.fi

Päätös

Päätän, että Kajaanin kaupungintalon valtuustosalin AV-suunnitelman tekijäksi valitaan Akukon Oy tarjouksen mukaisilla hinnoilla ja ehdoilla. Pienhankinnan arvo on toimeksiannon osalta on 6 234,00 € alv 0 %.

Allekirjoitus

Anne Korhonen, vs. hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut