§ 8 Valinta perusopetuksen rehtorin virkaan Kätönlahden kouluun_500034

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1866

Päätöspäivämäärä

2.3.2023

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

Kuvaus

Asianosainen: hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana rehtorin vakinainen virka nro 1096, sijoituspaikka Kätönlahden koulu. Tehtävä hoidetaan alkuun sijaisuutena ajalla 1.-31.8.2023 ja virassa 1.9.2023 alkaen. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, te- palvelujen ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 6.2.- 20.2.2023. Määräaikaan mennessä virkaa haki 6 henkilöä, joilla kaikilla oli tehtävän edellyttämä kelpoisuus. Heistä kaikki kutsuttiin alkuhaastatteluun, jonka haastatteluryhmän päähaastattelijana toimi Psycon Oy:n seniorikonsultti. Haastatteluryhmässä olivat mukana myös sivistysjohtaja Mari Lyyra ja perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen. Henkilöstön edustajana haastattelujen ajan toimi *********

Haastatteluryhmä valitsi haastatelluista soveltuvuusarvioon 5 rehtoriehdokasta: *********, ********* *********, ********* ja *********. Valintaperusteina soveltuvuusarvioon olivat työhistoria ja haastattelumenestys. Soveltuvuusarvioinnin suoritti Psycon Oy. 

Henkilöstön oli mahdollista ilmaista näkemyksensä ja toiveensa tulevan rehtorin ominaisuuksista webropol-kyselyllä anonyymisti 1.-12.2.2023.

Koulutuksen, työhistorian, haastatteluissa esiin nousseiden seikkojen sekä soveltuvuusarviointien perusteella haastatteluryhmä esittää yksimielisesti, että 

 Kätönlahden koulun rehtorin virkaan nro 1096 valitaan KM *********, ja hänen kieltäytymisensä varalle KM *********. ********* ********* on  Kokonaisarvioinnin perusteella ********* on hakijoista pätevin.

Päätös

Perusopetuksen rehtorin vakinaiseen virkaan nro 1096 Kätönlahden kouluun valitaan KM ********* ja hänen kieltäytymisensä varalle KM ********* Jääskeläinen. Perusteluina yllä mainitut seikat. Tehtävä hoidetaan alkuun sijaisuutena ajalla 1.-31.8.2023 ja virassa 1.9.2023 alkaen. Valitulla on vakinainen virka Kajaanin kaupungilla, joten rikosrekisteriotetta, huumausainetodistusta ja todistusta terveydentilasta ei vaadita. Koeaika on kuusi kuukautta. 

Lisätietoja asiasta antaa sivistysjohtaja Mari Lyyra p. 044 7100 235, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Sivistysjohtaja Mari Lyyra

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut