§ 7 ITSEOIKAISUPÄÄTÖS Vanamon päiväkodin peruskorjaus rakennusautomaatiourakka (menettelyn korjaus)

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-24

Päätöspäivämäärä

1.3.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §.

Kuvaus

Korjattu menettely:

Hankinta sisältää Vanamon päiväkodin peruskorjauksen automaatiotyöt kokonaishintaurakkana urakka-asiakirjojen mukaisesti.

Kajaanin kaupungin tilakeskus on pyytänyt kyseisestä rakennusautomaatiourakasta tarjousta Schneider Electric Finland Oy:ltä 10.1.2023 lähetetyllä tarjouspyynnöllä. Määräaikaan 6.2.2023 klo.12.00 mennessä Schneider Electric Finland Oy jätti tarjouksen. Kyseessä on peruskorjauskohteen olemassa olevan Schneider rakennusautomaatiojärjestelmän päivitys/täydentäminen. Nykyisen rakennusautomaatiojärjestelmän päivittäminen-täydentäminen voidaan tehdä käytännössä luotettavasti vain kyseisen toimittajan toimesta ja rakennusautomaatiojärjestelmän kokonaan uusiminen aiheuttaa merkittäviä lisäkustannuksia.

Tarjous oli laadittu pyydetyllä tavalla ja tarjouksen liitteinä olivat vaaditut todistukset ja selvitykset. Hankinnassa noudatetaan rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja (YSE 1998).

Schneider Electric Finland Oy:n rakennusautomaatiourakkatarjous oli 25.870,00 € alv 0 %.

Päätöksen perustelut: 

Nykyisen Schneider rakennnusautomaatiojärjestelmän täydentäminen ja laajennus.

Yritysvaikutusten arviointi: Hankinta ei kohdistu paikalliseen tai lähialueen yritykseen. Päätöksellä ei ole myönteistä vaikutusta paikalliseen yritystoimintaan.

Lisätietoja asiasta antaa Tomi Mikkonen, puh. 040-3518 970 tai etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

 

Päätös

Päätän, että Vanamon päiväkodin peruskorjauksen rakennusautomaatiourakoitsijaksi valitaan Schneider Electric Finland Oy tarjouksen mukaisella kokonaishinnalla 25.870,00 euroa alv 0 %.

 

Allekirjoitus

Jari Tolonen  kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Tilakeskus