§ 2 KLL tutkimuslupa *****************

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-175

Päätöspäivämäärä

27.2.2023

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 22

Kuvaus

Lapin yliopiston palvelumuotoilun monialaisen maisteriohjelman opiskelija **************** pyytää tutkimuslupaa pro graduaan varten. Sen alustava nimi on Tapahtumamuotoilu – Case Visit KAMK 2023. Tutkimusryhmään kuuluvat muut jäsenet ovat Visit KAMK 2023 tapahtumatiimin kaksi jäsentä, jotka ovat mukana työpajojen järjestelyissä sekä itse tapahtuman suunnittelussa ja toteuttamisessa. 

Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää millainen vuoden 2023 Visit KAMK tapahtumasta muotoillaan, jotta se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla tapahtuman pääkohderyhmiä ja sidosryhmiä.

Tutkimus tehdään toimintatutkimuksena ja tutkimusaineisto kerätään Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen, Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin lukion opiskelijoilta ja henkilöstöltä. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja tutkimusasetelma edellyttää eettistä ennakkoarviointia, sillä osa tutkimuksen kohderyhmästä on alaikäisiä. Opiskelijoilta tutkimusaineisto kerätään Wilman ja/tai sähköpostin välityksellä lähetettävien kyselyiden sekä kyselyä täydentävien työpajojen avulla ja toisen asteen opinto-ohjaajien haastatteluilla. Haastattelun kesto on noin 30 minuuttia. 

Tietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen. Henkilötietojen käsittelystä on tehty Yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 artiklat 13 ja 14 mukainen tietosuojailmoitus. 

Päätös

Myönnän ******************** tutkimusluvan Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin lukion opiskelijoille ja opinto-ohjaajille tehtävään tutkimukseen.

Lisätietoja asiasta antaa Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen vt. johtaja Anu Kuosmanen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kao.fi.


 

Organisaatiotieto

Koulutusliikelaitos