Tarkastuslautakunta, kokous 21.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 10 Arviointitapaaminen Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos

KAJDno-2023-164

Valmistelija

  • Taina Juntunen, Hallintosuunnittelija, taina.h.juntunen@kajaani.fi

Perustelut

Tarkastuslautakunnan vuotta 2022 koskevan arvioinnin yhtenä painopistealueen on Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos.  Vt. koulutusliikelaitoksen johtaja Anu Kuosmanen on kutsuttu arviointitapaamiseen, ja hänelle on toimitettu etukäteen arviointilomake/haastattelurunko. 

Talousarvion 2022 mukaan sitovina tavoitteina on 

  • tuottovaatimuksena peruspääoman korko
  • tilikauden ylijäämä ennen varauksia >0

Koulutusliikelaitoksen perustehtävä on määritelty seuraavasti:

"Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos kouluttaa opiskelijat ammattiin ja jatko-opintoihin. Ammatillisen koulutuksen tulosalue vastaa tutkintotavoitteisista ammatillisista perustutkinto-, ammatti- ja erikoisammattitutkintokoulutuksista, työelämälle tarjottavista koulutus- ja asiantuntijapalveluista, oppisopimuskoulutuksesta, ammatilliseen koulutukseen valmentavasta koulutuksesta sekä omien palvelujensa kehittämisestä. Lukiokoulutuksen tulosalue vastaa lukiokoulutuksesta, etä- ja aikuislukiopalveluista ja palvelujensa kehittämisestä."

Lisätietoja asiasta antaa vt. koulutusliikelaitoksen johtaja Anu Kuosmanen, puh. 0447970828 tai sähköposti muodossa: etunimi.sukunimi@kao.fi.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Teemu Niva, teemu.niva@lh.kajaani.fi

Tarkastuslautakunta merkitsee saadun katsauksen tiedoksi ja vuotta 2022 koskevassa arviointikertomuksessa huomioon otettavaksi.

Päätös

Merkittiin, että vt. koulutusliikelaitoksen johtaja Anu Kuosmanen poistui kokouksesta klo 18.09.

Lautakunta merkitsi saadun katsauksen tiedoksi.