§ 5 Tapahtuma-avustus Laskiaisilottelu/ Kuluntalahden kyläyhdistys ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

17.2.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma-avustusten ehdot (www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset)
- Tapahtuma-avustuksia voi hakea ympäri vuoden. Heinäkuussa ei käsitellä tapahtuma-avustuksia. Vuoden viimeiset tapahtuma-avustushakemukset tulee jättää viimeistään 11.12. Tapahtuma-avustusta tulee hakea hyvissä ajoin (viimeistään 1 kk ) ennen tapahtumaa. Perustellusti voidaan myöntää myös kahta (2) viikkoa ennen. Tapahtuma-avustusta ei myönnetä jälkikäteen.

 

Kuvaus

Kuluntalahden kyläyhdistys järjestää 19.2.2023  Laskiaisilottelu-tapahtuman.Tapahtuma järjestetään Kuluntalahden koulun piha-alueella. Ohjelmassa mm. hevosen rekiajelua, poniratsastusta, mäenlaskua ja makkaran grillausta.Tapahtuman tarkoituksena luoda yhteyttä ja yhteistyötä naapurikylien sekä Kajaanin kaupungin kanssa. Lisäksi tapahtuma elävöittää oman kylän hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Tapahtuman arvioitu kävijämäärä on 200. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 800 euroa. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 1.000 euroa. 

Asianosainen: Kuluntalahden kyläyhdistys ry

Päätös

En myönnä tapahtuma-avustusta Laskiaisilottelu-tapahtumaan, koska tapahtuma-avustusta ei ole haettu viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaa. 

Lisätietoja asiasta antaa hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula  sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

 

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut