§ 6 Tapahtuma-avustus Kohtauspaikan talvirieha/ Vuottolahden Nuorisoseura ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

17.2.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista ja vahvistaa kaupungin elinvoimaisuutta sekä monipuolistaa Kajaanin tapahtumatarjontaa. Tapahtumassa on huomioitu lapset ja nuoret ja tapahtuma vahvistaa kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta sekä lisää yhteisöllisyyttä Kajaanissa. ​Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset. 

Kuvaus

Vuottolahden Nuorisoseura järjestää Kohtauspaikan Talviriehan 25.2.2023 klo 11.00–16.00. Kyseessä on koko perheelle suunnattu ulkoilutapahtuma. Tapahtumassa on retkiluistelua, luistelua, jääcurlingia, potkurin työntökisa, hoijakka, leikkimielinen hiihtokilpailu lapsille, pulkkamäki, moottorikelkka-ajelua, pilkkiongintaa sekä poniratsastusta. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 250 - 500. Tapahtuma on tarkoitus järjestää jatkossa vuosittain. Tapahtuman on tarkoitus lisätä tapahtumaa järjestävien kylien yhteishenkeä ja luoda uusia yhteistoimintamalleja. Tapahtuman kokonaisbudjetti 6.000 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 3.000 euora tapahtuman järjestelykustannuksiin (mm. tapahtumainfra, iikennejärjestelyt, ensiapu). 

Asianosainen: Vuottolahden Nuorisoseura ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Vuottolahden Nuorisoseuran 25.2.2023  järjestämään Kohtauspaikan Talvirieha -tapahtumaan 540 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)

 

Lisätietoja asiasta antaa liikuntapalvelupäällikkö Aleksi Nyström  sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

 

 

 

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut