§ 4 Tapahtuma-avustus Valtakunnallinen yrittäjien ja kehittäjien maaseutumatkailuseminaari/ Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

10.2.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista ja vahvistaa kaupungin elinvoimaisuutta sekä monipuolistaa Kajaanin tapahtumatarjontaa. ​ Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset. 

Kuvaus

Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset järjestävät valtakunnallisen maaseutumatkailuseminaarin 22.–23.3.2023 klo 9–15 Kaukametässsä. Seminaarin järjestävät yhteistyössä ProAgria/ MKN Itä-Suomi, Lomalaidun ry, SMMY ry ja Kainuun Liitto. Seminaari on perinteinen ja järjestetään jo 47. kerran, tällä kertaa Kajaanissa. Seminaarissa on puhujina viranhaltijoita, kehittäjiä ja yrittäjiä, sekä julkisuuden henkilöitä. Tapahtumassa nostetaan esille mm. kainuulaista lähiruokaa ja lähituottajia, vastuullisuutta sekä kirjallisuusmatkailua. Tapahtuman yhteydessä järjestetään kainuulainen tuotetori sekä lähiruokatreffit. Tapahtumassa on myös iltajuhla. Tapahtuma lisää yhteistyötä monien eri toimijoiden kesken sekä luo uusia verkostoja. Tapahtuma nostaa esiin paikallisuutta sekä paikallisia arvoja. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 100–150 henkilöä. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 2.000 euora tapahtuman järjestelykuluihin.

Asianosainen: Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset

 

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Itä-Suomen maa- ja kotitalousnaisille 22.–23.3.2023 järjestettävään valtakunnalliseen maaseutumatkailuseminaarin 1.700 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.

Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 

Lisätietoja asiasta antaa hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula  sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut