§ 3 Tapahtuma-avustus Moottorikelkka SM Sprint Kajaani/ Kainuun moottorikerho ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

9.2.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista ja vahvistaa kaupungin elinvoimaisuutta sekä monipuolistaa Kajaanin tapahtumatarjontaa. ​Tapahtumaa katsomaan saapuu kävijöitä ympäri Suomea. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

 

Kuvaus

Kainuun moottorikerho ry järjestää Suomen moottorikelkkailijat ry:n alaisuudessa moottorikelkkojen 2-päiväisen SM kilpailun Kajaanin Santamäen moottoriradalla. Kainuun moottorikelkka ry odottaa tapahtumaan n. 600 osallistujaa, katsojaa ja huoltajaa.  Tapahtuman kokonaisbudjetti on 20.000 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 5.000 euroa tapahtuman järjestelykustannuksiin. Kilpailualueella ei ole kiinteitä rakenteita, vaan kilpailukeskus pitää perustaa kilpailua varten. Kainuun moottorikerho on viime vuosina ollut aktiivinen kilpailujärjestäjä ja he ovat aktiivisesti hakeneet ja saaneet sm-tasoisia kilpailuita järjestettäväkseen.

 

 

 

Päätös

Myönnän Kainuun moottrikerho ry:lle 3000 euroa moottorikelkkailun sm-sprintti tapahtuman järjestämisen kustannuksiin. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.

Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 

 

Lisätietoja asiasta antaa liikuntapalvelupäällikkö Aleksi Nyström  sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Ympäristötekninen toimiala