§ 1 Tapahtuma-avustus Yleinen Lohipilkki cup I ja II / Survarit ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

27.1.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista ja vahvistaa kaupungin elinvoimaisuutta sekä monipuolistaa Kajaanin tapahtumatarjontaa. ​Tapahtuma vahvistaa kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta sekä lisää yhteisöllisyyttä Kajaanissa. Tapahtumassa on huomioitu lapset ja nuoret. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Survarit ry järjestää yleiset lohipilkki cup I ja cup II -tapahtumat. Cup I järjestetään 2.2.2023 ja Cup II 19.2.2023. Kilpailu on kaikille avoin. Kilpailualueena on koko Iso-Ruuhijärvi. Arvioitu osallistujamäärä molempiin cuppeihin on 80 (yht. 160). Aikaisempina vuosina osallistujia on tullut myös maakunnan ulkopuolelta. Tapahtuma edistää sekä kalaharrastuksen että kalastuspaikkana Iso-Ruuhijärven tunnettuutta. Tapahtuma myös kokoaa ihmisiä yhteen ja innostaa nuoria harrastuksen piiriin. Kilpailijoilta peritään 20 euron osallistumismaksu. Lapsille ja nuorille osallistuminen on maksutonta.

Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 800 euroa tapahtuman järjestelykustannuksiin. Kustannuksia tulee mm. lasten ja nuorten palkinnoista, kilpailumaksusta sekä tilavuokrasta.

Asianosainen: Survarit ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Survarit ry:lle kahteen cup -tapahtumaan (Cup I 2.2. ja Cup II 19.2.) yhteensä 420 euroa, josta 160 euroa on Kalamiestuvan tilavuokraan. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston muiden tapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista. Tilavuokra maksetaan sisäisellä laskulla. 

Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 

Lisätietoja asiasta antaa hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula  sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut