§ 63 Valinta autoalan opettaja/KAO Kuusamo 481302

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-17

Päätöspäivämäärä

16.12.2022

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa Kainuun ammattiopistossa Kuusamon yksikössä on ollut haettavana autoalan opettajan tehtävä alkaen 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakuilmoitus on julkaisu Kajaanin kaupungin kotisivuilla ja sisäverkossa 17. - 28.11.2022. Määräaikaan mennessä tehtävää haki yksi hakija. 

 

Koulutuspäällikkö Jaana Pesonen esittää, että autoalan opettajan tehtävään koulutuksen ja työkokemuksen perusteella valitaan*********ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta suorittaa ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

 

Päätös

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitokseen Kainuun ammattiopiston Kuusamon yksikköön autoalan opettajan virkaan 1.1.2023 alkaen koulutuksen ja työkokemuksen perusteella valitaan ********* ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta suorittaa ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Koska valittu jatkaa saman työnantajan palveluksessa todistusta huumausainetestistä tai rikosrekisteriotetta ei tarvitse toimittaa. Lääkärintodistus terveydentilasta vaaditaan.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Jaana Pesonen puh. 044 497 5019, jaana.pesonen@kao.fi.

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut