§ 1 Valinta tieto- ja viestintätekniikan opettaja 481002

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-17

Päätöspäivämäärä

10.1.2023

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa Kainuun ammattiopistossa on ollut haettavana tieto- ja viestintätekniikan opettajan tehtävä.

Hakuilmoitus on julkaisu Kuntarekryssä, TE-palvelujen ja Kajaanin kaupungin nettisivuilla sekä sisäisessä verkossa 15.11. - 8.12.2022.

Tehtävään oli viisi hakijaa, joista haastateltiin kolme hakijaa.

 

Koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi esittää, että koulutuksen, haastattelun ja työkokemuksen perusteella tieto- ja viestintätekniikan lehtorin vakituiseen virkaan valitaan ********* ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta suorittaa ammatillisen opettajan tehtävässä vaadittavat pedagogiset opinnot.

Päätös

Päätän, että tieto- ja viestintätekniikan lehtorin vakituiseen lehtorin virkaan valitaan koulutuksen, haastattelun ja työkokemuksen perusteella ********* ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta suorittaa ammatillisen opettajan tehtävässä vaadittavat pedagogiset opinnot.

Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt nähtäväksi todistuksen terveyden tilasta. Tulosta rikosrekisteriotteesta ja todistusta huumausainetestistä ei tarvise esittää, koska tehtävä samalla työnantajalla jatkuu keskeytymättä. Koeaikaa ei ole.

 

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi puh. 044 7159 280, jori.kortetjarvi@kao.fi.

Allekirjoitus

Vt. koulutusliikelaitoksen johtaja Anu Kuosmanen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut