§ 7 Perusopetuksen hallintoasiantuntijan virka

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1866

Päätöspäivämäärä

19.1.2023

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Asianosainen: hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana hallintoasiantuntijan virka 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, te- palvelujen ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 2.1.-16.1.2023.

Hakijoita oli 2: ********* ja*********

Hakijoista ********* on pitkä kokemus perusopetuksesta, sisältäen mm. vankan perusopetuksen hallinnon tuntemuksen ja esihenkilönä toimimisen. Hän on toiminut perusopetuksen rehtorina 6 vuotta sekä hallintoasiantuntijana lähes puoli vuotta.

Hakijoista haastateltiin *********. Haastattelun suorittivat rehtori ********* ja tulosalueen johtaja Päivi Rissanen. Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa esille tulleiden seikkojen perusteella haastattelijat olivat yksimielisiä siitä, että perusopetuksen hallintoasiantuntijan virkaan tulee valita ansioituneempana *********.

 

 

Päätös

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa esille tulleiden seikkojen perusteella perusopetuksen hallintoasiantuntijan virkaan valitaan ********* 1.2.2023 alkaen. Lääkärintodistusta ja huumausainetestausta ei vaadita, koska valittu on vakinaisessa palvelussuhteessa Kajaanin kaupungilla. Koeaikaa ei ole, sillä valittu on työskennellyt vastaavassa tehtävässä 1.2.2023 mennessä yli 5 kuukauden ajan.

Lisätietoja asiasta antaa perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen p. 044 7100 611 sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut