§ 2 Pysäköinninvalvonnan leasingauton hankinta 2023

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-31

Päätöspäivämäärä

10.1.2023

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Taustaa:

Kajaanin kaupunki on liittynyt Hansel Oy:n autojen huoltoleasingsopimukseen Autot palveluineen 2021–2023 (2025) hallintojohtajan 25.10.2019 § 10 päätöksellä. Hansel Oy:n sopimuksen kautta ei ole mahdollista saada pysäköinninvalvonnan tarpeisiin soveltuvaa hybridiautoa. Kajaanin kaupungintalon parkkipaikka on osittain pois käytöstä kaupunginteatterin peruskorjauksen takia vuoden 2024 loppuun saakka eikä muualta lähettyviltä ole saatavissa sähköauton latausmahdollisuutta, joten pysäköinnintarkastajille tulee hankkia kevythybridiauto. Hansel Oy: n sopimustoimittajien autovalikoimassa ei ole myöskään sopivaa autoa työergonomia huomioonottaen. Nykyisen leasingauton sopimus päättyy 03/2023. Pysäköinnintarkastajat ovat käyneet koeajamassa kolme (3) autoa (Delta Auto Oy, No-Pan Auto Oy ja Wetteri Oy).

Hankintamenettely on rajoitettu. Hankinta on kansallisen kynnysarvon ylittävä/EU-kynnysarvon ylittävä/pienhankinta.

Tarjouksia arvioitiin hinnan ja koeajon perusteella. Hinta- ja koeajon vertailu liitteenä.

 

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta-laatusuhde. 

Suoritetun vertailun perusteella Kajaanin kaupungin pysäköinninvalvonnan auto hankintaan No-Pan Auto Oy:lta.

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus valitun toimittajan kanssa. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja harjoittaa toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla on suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen.

 

Lisätietoja antaa hallintojohtaja, pysäköinninvalvoja Tuija Aarnio, puh. 044 7100216, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi. 

Päätös

Pysäköinninvalvonnan auto hankitaan leasingsopimuksella No-Pan Auto Oy:ltä tarjouksen mukaisella hinnalla. Hankinnan arvo laskettuna 48 kuukaudelle on 21 328,32 € alv 0% / 60 000 km.

Allekirjoitus

Tuija Aarnio, hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Talouspalvelut