§ 9 Valinta liikuntapaikkojen hoitajan vakituinen tehtävä 482358

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-31

Päätöspäivämäärä

21.12.2022

Päätöksen tekijä

Kaupungininsinööri

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

 

 

Kuvaus

Kajaanin kaupungin Ympäristöteknisellä toimialalla kunnallistekniikan ja liikunnan tulosyksikössä on ollut haettavana liikuntapaikkojen hoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä 1.1.2023 alkaen.

Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, TE-palveluiden sivuilla, kaupungin kotisivuilla sekä sisäisessä verkossa 21.11. - 5.12.2022.

Määräaikaan mennessä tehtävään haki 27 henkilöä, joista haastateltiin kahdeksan. 

Haastattelut pidettiin 12. - 19.12.2022. Haastatteluun osallistuivat Aleksi Nyström, Jari Rajala, Jarmo Eskelinen ja Jari Lokkila.

Liikuntapalvelupäällikkö Aleksi Nyström esittää, että liikuntapaikkojen hoitajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään valitaan *********. Hän omaa monipuolisen työkokemuksen kunnossapitotehtävistä ja hänellä on tehtävään soveltuva tutkinto. Varasijoille valitaan ********* ja *********.

Päätös

Liikuntapaikkojen hoitajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään valitaan *********. Hän omaa monipuolisen työkokemuksen kunnossapitotehtävistä ja hänellä on tehtävään soveltuva tutkinto. 

Varasijoille valitaan ********* ja *********.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt nähtäväksi lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen ja lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa Aleksi Nyström aleksi.nystrom@kajaani.fi

 

 

Allekirjoitus

Kaupungininsinööri Matti Nousiainen

Organisaatiotieto

Ympäristötekninen toimiala