§ 1 Verkostopäällikön viran täyttäminen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-111

Päätöspäivämäärä

21.12.2022

Päätöksen tekijä

Kajaanin Veden johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

 

 

Kuvaus

Kajaanin Vesi -liikelaitoksen verkostopäällikön virka on tullut avoimeksi verkostopäällikön irtisanouduttua virastaan 1.5.2023 alkaen. Virka on ollut haettavana 20.10.-14.11.2022 välisen ajan. Hakuilmoitus on julkaistu KuntaRekryssä, Mol.fi:ssä, Kaupungin ilmoitustaululla, Koti-Kajaanissa, Kainuun Sanomissa, Alma Joblyssä sekä Vesilaitosyhdistyksen ja sosiaalisen median sivustoilla.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto tai vastaava tehtävään soveltuva koulutus, kokemus vesihuoltoalalta, esimies- ja työyhteisötaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys.

Määräaikaan mennessä virkaan saapui 15 hakemusta. 18. ja 25.11.2022 suoritettuihin haastatteluihin kutsuttiin kuusi (6) virkaan muodollisesti kelpoista hakijaa. Haastatteluun osallistui Kajaanin Veden johtaja ja verkostopäällikkö, kaupungin palvelussuhdepäällikkö sekä apuna käytetty henkilöstöarvioinnin asiantuntija. Haastattelujen perusteella soveltuvuusarviointiin lähetettiin kolme (3) hakijaa.

 

 

 

Päätös

Kajaanin Vesi -liikelaitoksen toistaiseksi voimassa olevaan verkostopäällikön virkasuhteeseen 1.5.2023 alkaen valitaan koulutukseen, työkokemukseen, haastatteluun ja soveltuvuusarvioon perustuvan kokonaisarvion perusteella YAMK-insinööri Tapio Kemppainen.

Virantäytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa ja virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetesti.

Verkostopäällikön virkasuhteen ehdot ja palkkaus perustuvat virantoimituksen alkaessa voimassa olevaan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen (TS).

Lisätietoja antaa johtaja Juha Nurminen, puh. 044-7100 258 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)kajaani.fi.

 

 

Allekirjoitus

Juha Nurminen, johtaja

Organisaatiotieto

Ympäristötekninen toimiala