§ 17 Tutkimuslupa *********

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-103

Päätöspäivämäärä

16.12.2022

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Sivistyslautakunnan delegointipäätös 21.2.2018 § 15

Kuvaus

Asianosainen: *********

Oulun yliopiston tietojenkäsittelyn maisterivaiheen opiskelija ********* pyytää tutkimuslupaa pro gradu opinnäytetyötään varten. Työn aihe on digitaalisen saavutettavuuden huomioimista opetuksessa 1 - 6 vuosiluokilla. Kyselyn avulla selvitetään, ovatko opettajat tietoisia saavutettavuusvaatimuksista ja huomioivatko 1 - 6 luokan opettajat saavutettavuusvaatimuksia opetuksessaan. Saavutettava verkkopalvelu tai opetusmateriaali on sellainen, että sitä pystyy käyttämään erilaiset ihmiset, erilaisin vammoin ja rajoittein. 

Kyselyyn vastataan anonyymisti. Kyselyssä ei kerätä henkilötietoja, eikä opettajia voida tunnistaa tämän kyselyn avulla. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista.

Päätös

Myönnän ********* pyytämänsä tutkimusluvan Kajaanin kaupungin perusopetuksen alakoulujen opettajille. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja luvan saanut tutkija toimittaa itse kyselyn Kajaanin kaupungin perusopetuksen alakouluihin.

Lisätietoja asiasta antaa perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen, p. 044 7100 611, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen

Organisaatiotieto

Perusopetus