Osallisuus- ja hyvinvointijaosto, kokous 1.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 70 Kumppanuussopimukset alkaen v. 2023

KAJDno-2022-1400

Valmistelija

  • Veera Lintula, Hyvinvointikoordinaattori, veera.lintula@kajaani.fi

Perustelut

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto on kokouksessaan 17.10.2022 § 58 hyväksynyt uudet avustusmuodot sekä avustusten myöntämisperusteet. Jatkossa yhtenä avustusmuotona on kumppanuussopimukset.

Kajaanin kaupungilla on mahdollisuus sopia kumppanuuksia järjestöjen, yhdistysten ja vastaavien yhteisöjen kanssa. Kumppanuussopimuksen saaminen edellyttää yleisten sekä kumppanuussopimusten ehtojen täyttämistä. Hakemukset arvioidaan ja mahdolliset kumppanuussopimuksen saajat valitaan myöntämisperusteisiin sekä tarkoituksenmukaisuus- ja tarveharkintaan perustuen. Hakemuksien perusteella kaupunki voi käydä neuvotteluja hakijoiden kanssa.

Kumppanuussopimushaku toteutetaan sähköisenä hakuna. Sähköinen hakulomake löytyy kaupungin verkkosivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/avustukset. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Veera Lintula, Hyvinvointikoordinaattori, veera.lintula@kajaani.fi

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto julistaa kumppanuussopimukset haettavaksi 2.12.2022 klo 9.00 alkaen. Haku päättyy 30.12.2022 klo 12.00. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Päätös

Hyväksyi.


Muutoksenhaku

 

Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutosta.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136 §