§ 33 Yrityspalveluseteli JK Rakennuskonsultit Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1552

Päätöspäivämäärä

23.11.2022

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste


KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

 

Kuvaus

Yrityksen palvelut kattaa laajasti rakentamiseen ja olemassa oleviin rakennuksiin liittyvät asiantuntijatehtävät. Palvelut jakautuvat kahteen kokonaisuuteen: 1) kartoituspalvelut ja 2) suunnittelu- ja valvontapalvelut. Kartoituspalveluihin kuuluvat mm. asuntokaupan kuntotarkastukset, kuntotutkimukset ja asbestikartoitukset, joiden merkitys on viime vuosina kasvanut ja tulee yhä kasvamaan. Suunnittelu- ja valvontapalvelut koostuvat rakennus- ja korjaussuunnittelusta, rakennuspiirustusten toteuttamisesta ja rakentamisen ja remontoinnin valvonnasta. Lisäksi meiltä saa kattavasti erilaisia konsultointipalveluita sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Suurimpia asiakkaitamme ovat yksityisasiakkaat, talo- ja kiinteistöyhtiöt, ulosottolaitos ja muut rakennusalan yritykset.  

 

Yritys on perustettu syyskuussa, ja vuoden vaihteesta alkaen laajennamme toimialuettamme Kainuun ulkopuolelle. Toimialueemme tulee ensivaiheessa olemaan Kainuun lisäksi Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala, myöhemmin tulemme laajentumaan entisestään siten, että palvelujamme on saatavilla kattavasti koko Itä- ja Pohjois-Suomen alueella. Tähän liittyen haemme yritysseteliä digitaalisen palvelumuotoilun sekä brändin hankintaan liittyviin kustannuksiin. Nyt hankittavien palveluiden avulla on tarkoitus luoda uskottava yrityskuva, joka on tukee "maailman valloitustamme". Alallamme on entistä tärkeämpää olla saatavilla verkossa ja sosiaalisessa mediassa, ja näiden palveluiden laadukas tuottaminen ja konseptointi halutaan nyt antaa ammattilaisten käsiin. Emme halua näyttää nyrkkipajalta, koska emme halua olla nyrkkipaja.
Krow digitalin kanssa on alustavasti keskusteltu tarvittavista elementeistä, ja aikataulullisesti he ovat valmiita laatimaan hankittavat sisällöt joulukuun 2022 ja tammikuun 2023 aikana. 

Päätös

 

Päätän, että JK Rakennuskonsultit Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut