§ 18 Tapahtuma-avustus Lapsen oikeuksien päivän Lastentapahtuma / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kainuun piiri ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

4.11.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021

Tapahtuman arvioinnin pohjana on kaupunkistrategia sekä hyvinvoinnin, osallisuuden ja yhteisöllisyyden edistäminen. Tapahtuma lisää myönteistä kuvaa Kajaanista vilkkaana erilaisten tapahtumien paikkakuntana. Tapahtuma tukee kaupunkistrategiaa mm. luodessaan edellytyksiä lasten ja nuorten kohtaamiselle.

Tapahtuma-avustus on ensisijaisesti tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea.

 

Kuvaus

Asianosainen: Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kainuun piiri ry

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kainuun piiri ry järjestää 20.11.2022 klo 10–13 Lapsen oikeuksien päivän Lastentapahtuman, joka on koko perheen ulkotapahtuma Kaupunginlammen ympäristössä. Tapahtumassa on runsaasti toimintapisteitä, tanssiesityksiä sekä taukotulilla mahdollisuus makkaranpaistoon. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on n. 400 henkeä. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 1300 €  tapahtuman järjestelykustannuksiin.  Kustannuksia ovat mm. tapahtumalupa, SPR:n ensiapu, järjestyksenvalvojat, markkinointi ja lehti-ilmoitukset, opasteet tienvarteen ja parkkialueille.Tapahtumaa järjestetään yhdessä useiden yhteistyötahojen kanssa. Mukana on mm. järjestöjä, seurakunta ja kaupungin toimialoja.

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kainuun piiri ry:lle Lapsen oikeuksien päivän Lastentapahtuman järjestelykustannuksiin 295 €. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.

 

Lisätietoja asiasta antaa  liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta