§ 1 Tapahtuma-avustus Kaukaveden Syyssprintit / Kajaanin Uimaseura ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

4.11.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021

Tapahtuma mahdollistaa Kajaanissa matalan kynnyksen kilpailemisen niin lapsille kuin aikuisille. Kilpailut tuovat Kajaaniin osallistujia myös lähialueen seuroista, mikä lisää yhteisöllisyyttä uintiyhteisössä. Tapahtuman arvioinnin pohjana on kaupunkistrategia aluetaloudelliset vaikutukset sekä terveyden ja hyvinvoinnin sekä osallisuuden ja yhteisöllisyyden edistäminen. Tapahtuma lisää myönteistä kuvaa Kajaanista vilkkaana erilaisten tapahtumien paikkakuntana. Tapahtuma-avustus on ensisijaisesti tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea.

 

Kuvaus

Asianosainen: Kajaanin Uimaseura ry

Kajaanin Uimaseura ry järjestää 19.11.2022 Kaukaveden Syyssprintit -tapahtuman, joka on Suomen Uimaliiton luvalla järjestettävä avoin kansallinen uintikilpailu Vesiliikuntakeskus Kaukavedessä. Osallistujat tulevat tapahtumaan ympäri Suomea. Kilpailuohjelma on sama sekä tytöille/naisille että pojille/miehille. Tapahtuma on yleisölle avoin. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on n. 100 henkeä.

Kajaanin Uimaseura ry hakee tapahtuma-avustusta Kaukaveden tilavuokraan, joka on kisojen ajalta 2.000€. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 3.100€. Menoina mm. tilavuokra, tulospalvelu, kilpailulupa ja toimitsijakulut. Tuloina osallistujamaksut ja sponsorointi.

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kajaanin Uimaseura ry:lle Kaukaveden Syyssprinttit -tapahtuman aikaiseen Vesiliikuntakeskus Kaukaveden tilavuokraan 1.400 €. Tapahtuma-avustus maksetaan sisäisellä laskulla osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.

 

Lisätietoja asiasta antaa liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta