§ 45 Varhaiskasvatuksen palvelupäällikön virka_466654

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-30

Päätöspäivämäärä

12.10.2022

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

********* on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri. Hänen koulutuksensa on kokonaisuudessaan laaja sisältäen varhaiskasvatuksen opettajan, luokanopettajan ja erityisopettajan kelpoisuudet. Hänellä on yli 15 vuotta työkokemusta varhaiskasvatuksen eri tehtävistä, mm. varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkodin johtaja, suunnittelija ja palvelupäällikkö. Hänellä oli hakijoista eniten kokemusta hankekokonaisuuksista ja niiden kokonaisvastuusta. Haastattelussa välittyi erinomainen kuva ********* vuorovaikutustaidoista sekä muista hakuilmoituksessa edellytetyistä ominaisuuksista.

 

Kuvaus

Asianosainen: ********* ja muut hakijat

Kajaanin kaupungilla on ollut ajalla 14.9.-28.9.2022 haettavana varhaiskasvatuksen palvelupäällikön virka. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekry-palvelussa, Kajaanin kaupungin Intranetissä, Kajaanin kaupungin verkkosivustolla ja TE-toimiston verkkosivustolla.

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikön tehtäviin kuuluu asiakkaiden palveluohjaus ja neuvonta, lasten sijoittaminen varhaiskasvatukseen, yksityisen varhaiskasvatuksen valvonta ja ohjaus, varhaiskasvatuksen hankkeiden koordinointi sekä koko Kajaanin varhaiskasvatuksen kehittäminen yhdessä varhaiskasvatuksen muun johtoryhmän kanssa. Tehtävä voi sisältää myös muita vastuualueita tehtävään valitun osaamiseen perustuen.   

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kasvatustieteen maisterin tutkinto, jossa pääaineena varhaiskasvatus, tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi hakuilmoituksessa todettiin seuraavaa: Edellytämme työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Haemme aktiivisen työotteen omaavaa henkilöä, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja kannat vastuun omasta tehtäväalueestasi. Esimieskokemus ja kokemus hankkeiden hallinnoinnista katsotaan eduksi. Arvostamme rentoa asennetta, joustavuutta sekä paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä. Haluamme joukkoomme innovatiivisen, hyvät tiimityötaidot omaavan tulevaisuuden visionäärin. 

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa haki yhdeksän henkilöä, joista kahdeksalla oli hakuilmoituksessa edellytetty ylempi korkeakoulututkinto. Valintaprosessiin osallistuivat sivistysjohtaja Mari Lyyra ja varhaiskasvatuksen johtaja Mika Tiihonen. Työkokemuksen, koulutuksen ja hakemusasiakirjojen perusteella haastatteluun valittiin neljä henkilöä. Haastattelut suoritettiin 7.10.2022. Valintaryhmä päätyi yksimielisesti esittämään kasvatustieteiden maisteri, erityisopettaja ********* valintaa varhaiskasvatuksen palvelupäällikön virkaan.

 

 

Päätös

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikön toistaiseksi voimassaolevaan virkaan alkaen 1.11.2022 valitaan ​​*********. ********* on kasvatustieteiden maisteri ja erityisopettaja. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetestin tulos ja lääkärintodistus terveydentilasta.

Lisätietoja antaa:

Sivistysjohtaja Mari Lyyra

 

 

Allekirjoitus

Sivistysjohtaja Mari Lyyra

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut