§ 13 Tapahtuma-avustus Pelikarnevaalit / Sosped Säätiö / Kulttuuripaja Marilyn

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

12.10.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- jahyvinvointijaoston delegointipäätös 7§ 11.11.2021

Tapahtuman arvioinnin pohjana on kaupunkistrategia sekä erveyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen. Tapahtuma tekee Kajaania tunnetuksi monipuolisten tapahtumien paikkakuntana. Tapahtuma- avustus on ensisijaisesti tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea.

Kuvaus

Sosped Säätiö / Kulttuuripaja Marilyn järjestää Pelikarnevaalit -tapahtuman 12.11.2022 klo 10.00 - 18.00 Seminaarin alueella. Tapahtuma järjestetään kaupunkilaisten lapsiperheiden iloksi. Sosped Säätiö /Kulttuuripaja Marilyn hakee tapahtuma-avustusta 700€, jolla katettaisiin esiintyjäkulut. Tilaisuudessa esiintyy Hepokönkään Tonttu, joka viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä aikuisia. Ohjelman esitys kaksi kertaan päivän aikana, jotta tavoitetaan mahdollisemman moni lapsiperhe. Samalla viikolla on myös kansainvälinen peliviikko (lauta-, rooli- ja retropelit ja rallisimulaattorit 3kpl ). Pelitapahtumat on sijoitettu tapahtumapäivälle, jotta ohjelma olisi mahdollisemman kattava ja jokaiselle löytyisi mielekästä ohjelmaa. Peliin liittyvät järjestelyt toteutetaan talkoilla yhdessä Kajaanin rooli- ja lautapeliyhdistys ry:n ja Ralli Team Kainuu ry:n kanssa. Pelitapahtuman järjestelyissä on mukana myös Kajaanin kaupungin Ohjaamo ja pääkirjasto.

Tapahtuman järjestäjällä on tavoitteena saada myös muita kajaanilaisia toimijoita esittelemään toimintaansa. Tapahtumassa on mukana mm. palo- ja poliisiauto sekä KAO: logistiikkapuolen kalustoa ym. Ohjelmassa lisäksi kasvomaalausta, ongintaa, leikkimielisiä ulko- ja sisäpelejä ja visailuja. Tapahtuma on avoin kaikille ja arvioitu osallistujamäärä on n. 800 henkeä.

 

Asianosainen:Sosped Säätiö / Kulttuuripaja Marilyn

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Sosped Säätiö / Kulttuuripaja Marilynille Pelikarnevaalit -tapahtuman esiintyjäkuluihin 500 €. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.

 

Lisätietoja asiasta antaa  liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta