§ 14 Tapahtuma-avustus Kuljun Cup 2023 avoin pilkkicup / Hevossuon Erä ry / Matti Kulju

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

12.10.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7§ 11.11.2021

Tapahtuman arvioinnin pohjana on kaupunkistrategia sekä terveyden ja hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen. Tapahtuma vahvistaa ihmisten kokemusta Kajaanista luontokaupunkina ja monipuolisten tapahtumien paikkakuntana. Tapahtuma-avustus on ensisijaisesti tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea. 

Kuvaus

Matti Kulju / Hevossuon Erä ry järjestää avoimen Kuljun Cup 2023  -pilkkicuptapahtuman kaikenikäisille pilkkijöille ja hakee tapahtuman markkinointikuluihin ja palkintoihin tapahtuma-avustusta 1000 €. Cup koostuu 3 osakilpailusta, jotka pilkitään:

14.1.2023 Pyykkölänlampi

21.1.2023 Iso-Kuorelampi

28.1.2023 Kattilajärvi

Tapahtumien tarkoituksena on tarjota kaiken ikäisille mahdollisuutta tulla mukaan pilkkikilpailuihin, ja sitä kautta vahvistaa luontosuhdetta. Pilkkikilpailut ovat mukava tapa virkistyä ja irtautua arjesta. Kisoissa tapahtuva sosiaalinen kanssakäyminen on monelle tärkeää. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on yhteensä n. 300 henkilöä. Tapahtuman kokonaisbudjetti on n. 2000 €.

 

Asianosainen: Matti Kulju / Hevossuon Erä ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kuljun Cup -pilkkitapahtuman järjestelykuluihin 360 €, joka maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.

 

Lisätietoja asiasta antaa liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta