§ 5 KAMK (Taito 1, 2 ja Tieto 1) tilamuutosten rakennusurakka

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-860

Päätöspäivämäärä

16.9.2022

Päätöksen tekijä

Vimpelinlaakson kehittämisliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §.

Kuvaus

Menettely:

Hankinta sisältää Vimpelinlaaksossa Taito 1 ja 2 sekä Tieto 1 rakennusten osittaisten korjaus- ja muutostöiden rakennustekniset työt (pääurakka) kokonaishintaurakkana urakka-asiakirjojen mukaisesti.

Kajaanin kaupungin tilakeskus on pyytänyt kansallisen kynnysarvon ylittävästä rakennusurakasta tarjouksia avoimella tarjouspyynnöllä, joka on julkaistu työ- ja elinkeinoministeriön pitämällä ilmoituskanavalla (www.hankintailmoitukset.fi) 15.8.2022. Määräaikaan 9.9.2022 klo 15.00 mennessä kuusi (6) urakoitsijaa jätti tarjouksen. Tarjouksen jättivät Vesikattopalvelu Kajaani Oy, Rakennus M. Karjalainen Oy, Sisärakenne Toivanen Oy, Sotkamon Rakennus Oy, Rakennus-Paumer Oy ja RPK Rakennus Kemppainen Oy.

Tarjousten avauspöytäkirja, liite

Tarjoukset arvioitiin kolmessa vaiheessa; tarjoajan kelpoisuuden arviointi, tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden arviointi ja tarjousten vertailu. Kaikki tarjouksensa jättäneet yritykset olivat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteinä olivat vaaditut todistukset ja selvitykset.

Päätöksen perustelut: 

Rakennusurakkatarjouksista valitaan tarjouspyynnön mukaisista tarjouksista hinnaltaan halvimman tarjouksen jättänyt urakoitsija. Hinnaltaan halvimman tarjouksen 278.400,00 € alv 0 % jätti Vesikattopalvelu Kajaani Oy.

Tarjousten vertailutaulukko, liite

Hankinnassa noudatetaan rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja (YSE 1998).

Yritysvaikutusten arviointi: Hankinta kohdistuu paikalliseen tai lähialueen yritykseen. Päätöksellä on myönteinen vaikutus paikalliseen yritystoimintaan, se tukee alan paikallisen yritystoiminnan säilymistä ja kehittymistä.

Lisätietoja asiasta antaa Tomi Mikkonen, puh. 040-3518 970 tai etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

 

Päätös

Päätän, että KAMK (Taito 1, 2 ja Tieto 1) tilamuutosten rakennusurakoitsijaksi valitaan hinnaltaan halvimman tarjouksen tehnyt Vesikattopalvelu Kajaani Oy tarjouksen mukaisella kokonaishinnalla 278.400,00 euroa alv 0 %.

 

Allekirjoitus

Markku Haverinen, Vimpelinlaakson kehittämisliikelaitoksen johtaja

Organisaatiotieto

Tilakeskus