§ 9 Tapahtuma-avustus Liiku Kajaanissa -harrastemessut / Kainuun Liikunta ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

6.9.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021

Tapahtuman arvioinnin pohjana on kaupunkistrategia, elinvoimaohjelma, aluetaloudelliset vaikutukset, terveyden ja hyvinvoinnin sekä osallisuuden ja yhteisöllisyyden edistäminen. Tapahtuma tekee Kajaania tunnetuksi monipuolisten tapahtumien paikkakuntana ja tuo esille erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Tapahtuma-avustus on ensisijaisesti kaupungin tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea.

Kuvaus

Kainuun Liikunta ry järjestää Liiku Kajaanissa -harrastemessut la 27.8 klo 9.00 - 13.00 Vimpelinlaakson alueella. Kainuun Liikunta ry hakee tapahtuma-avustusta 2 300 € tapahtuman järjestelykustannuksiin, joita ovat mm. tilavuokrat, markkinointi, järjestyksenvalvonta, luvat, palkinnot.

Maksuttomassa, kaikille avoimessa tapahtumassa urheiluseurat ja muut toimijat esittelevät toimintaansa Kajaanin jäähallilla, Tennishallilla, Pallohallilla, hiihtomaassa sekä Kainuun ammattiopiston liikuntasalissa. Osallistujilla on mahdollisuus kokeilla monipuolisesti eri lajeja käytännössä toimijoiden omissa toimintaympäristöissä. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on n. 1 500 henkeä. Tapahtumassa on mukana 20 eri toiminnan järjestäjää.Tapahtuman tavoitteena on auttaa kajaanilaisia löytämään itselleen harrastusmahdollisuuksia, mikä omalta osaltaan edistää kaupunkilaisten yhteistöllisyyttä, terveellisiä elintapoja ja hyvinvointia. Tapahtumassa esitellään Kajaanin ja etenkin Vimpelinlaakson alueen liikuntaolosuhteita ja tavoitteena on, että kaupunkilaiset aktivoituvat tämän tapahtuman myötä myös käyttämään niitä.

 

Asianosainen: Kainuun Liikunta ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Liiku Kajaanissa -harrastemessujen järjestelykustannuksiin 390 €, joka maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumiin varatuista tapahtuma-avustusvaroista. Lisäksi kaupungin liikuntapalvelut avustaa tapahtumaa kahden liikunnanohjaajan työpanoksella 238 €.

 

Lisätietoja asiasta antaa  liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen,  sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta