§ 8 Kajaanin kaupungin Paltaniemen kyläalueen osayleiskaavan asukaskysely

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-966

Päätöspäivämäärä

29.8.2022

Päätöksen tekijä

Suunnittelupäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Menettely:

Kajaaninkaupunki/ympäristötekninen toimiala pyysi 29.6.2022 päivätyllä tarjouspyynnöllä sähköpostilla tarjouksia Kajaanin kaupungin Paltaniemen kyläalueen osayleiskaavan asukaskyselyn toteuttamisesta sopimuskaudelle 1.9.2022 - 28.2.2023.Raportin tulee olla valmis tammi-helmikuussa 2023 Tarjouspyyntö lähetettiin viidelle (5) toimijalle Afry Finland Oy, FCG Finnish Consulting Group Oy, Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy ja Sweco Infra & Rail Oy.

Hankintamenettely on rajoitettu. Hankinta on pienhankinta.

Määräaikaan 19.8.2022 klo 12.00 mennessä jätettiin neljä (4) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jättivät:

FCG Finnish Consulting Group Oy, Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy ja Sweco Infra & Rail Oy.

Tarjoukset avattiin 23.8.2022. Avauspöytäkirja liitteenä 1. 

Tarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja tarjousten hintavertailu-laatu. Muistio liitteenä 2.

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

 

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta- laatusuhde.  

Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin/ympäristötekninen sopimustoimittajaksi on valittu seuraava toimittaja:

 

Hankinnassa noudatetaan konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE2013.

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus valitun toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen. 

 

Lisätietoja antaa: Enja Valkonen, enja.valkonen@kajaani.fi

Päätös

Paltaniemen kyläalueen osayleiskaavan asukaskyselyn toteuttajaksi valitaan sopimuskaudelle 1.9.2022 - 28.2.2023 seuraava toimija: Sweco Infra & Rail Oy. Raportin tulee olla valmis tammi-helmikuussa 2023. Hankinnan arvo on laskettuna koko sopimuskaudelle 6 500 € alv 0%. 

Allekirjoitus

Jari Kauppinen, suunnittelupäällikkö

Organisaatiotieto

Talouspalvelut