§ 7 Tapahtuma-avustus Motocross-liigan osakilpailu / Kainuun moottorikerho ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

5.8.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös  § 7 11.11.2021.

Tapahtuman arvioinnin pohjana on kaupunkistrategia, elinvoimaohjelma, aluetaloudelliset vaikutukset, terveyden ja hyvinvoinnin sekä osallisuuden ja yhteisöllisyyden edistäminen. Tapahtuma tekee Kajaania tunnetuksi monipuolisten tapahtumien paikkakuntana.Tapahtuma lisää myös seuran talkoolaisten yhteisöllisyyttä.

Tapahtuma-avustus on ensisijaisesti kaupungin tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea. 

 

 

Kuvaus

Kainuun moottorikerho ry järjestää kansallisen Motocross-liigan osakilpailun syyskuussa 3.–4.9.2022 Kainuun moottorikerhon motocrossradalla. Seura hakee tapahtuma-avustusta kilpailun järjestämiskustannuksiin 5.000 €. Kyseessä on kotimainen kansallisen tason motocrosskilpasarja, jossa on tällä kaudella 7 osakilpailua ja Kajaanin kilpailu on kauden finaali. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on n. 300–400 kuljettajaa sekä lähes saman verran huoltohenkilöstöä. Tapahtuma on avoin kaikille.

Tapahtuman arvioidut tulot ovat 18.000 €, jotka koostuvat osanottomaksuista ja menot 17.353 €, joita ovat mm. luvat, tuomarit ja toimitsijat, ajanotto, majoitus ja radan kunnostus.

Tapahtuma järjestetään ensi kertaa Kainuussa. Kainuussa on erittäin hyvät puitteet kilpailu- ja harrastustoiminnalle motocrossin parissa, mutta tähän saakka täällä ei ole järjestetty kansallisen tason kilpailua. Nyt Kainuun moottorikerhon aktiivijäsenistö on sitoutunut kilpailun järjestämiseen sekä rata-alueen rakentamiseen tarvittavalle tasolle. MX-Liigan kuljettajat ovat pääasiassa lapsia ja nuoria ja heidän huoltojoukkonsa koostuvat perheenjäsenistä.

 

Asianosainen: Kainuun moottorikerho ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kainuun moottorikerho ry:lle kansallisen Motocross-liigan osakilpailun järjestämiskustannuksiin 1.250 €. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston urheilutapahtumiin varatuista tapahtuma-avustus varoista.

Lisätietoja asiasta antaa liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta