§ 3 Koulu- ja päiväkotikuvaukset 2022-2024 (+1)

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-421

Päätöspäivämäärä

22.6.2022

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupunki pyysi 7.6.2022 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia Koulu- ja päiväkotikuvaukset 2022-2024 (+1) sopimuskaudelle 1.8.2022 - 31.7.2024. 

Hankintaa voidaan jatkaa tilaajan päätöksellä alkuperäisin ehdoin yhdellä (1) optiovuodella. Optiovuoden käytöstä ilmoitetaan erikseen kirjallisesti. 

Hankintamenettely on avoin. Hankinta on kansallisen kynnysarvon alittava.

Määräaikaan 20.6.2022 klo 12.00 mennessä jätettiin yksitoista (11) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jättivät: Color-Kuva Oy, Focusoiva Oy, Frendikuva Oy, KuvaSeppälä-yhtiöt Oy, Kuvaverkko Oy, L. Nyblin Oy, Roifoto Oy, Seppälän Koulukuvat Oy, Suomen Koulukuvaus Oy, Suomen Mallikuvat Oy ja Zoomi Kuvakaupat Oy.

Tarjoukset avattiin 20.6.2022. Avauspöytäkirja liitteenä 1. 

Tarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja tarjousten hinta-laatuvertailu. Hinta-laatuvertailussa kymmenen (10) tarjoajaa sai samat hinta- ja laatupisteet. Tarjouspyynnön ollessa auki lähetettyyn kysymykseen, jos hinta- ja laatupisteet ovat tasan, miten toimittaja valitaan, vastattiin, että valinta tullaan tekemään arpomalla. Vertailutaulukko liitteenä 2. Muistio liitteenä 3.

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset.

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta-laatusuhde 

Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin koulu- ja päiväkotikuvausten sopimustoimittajaksi on valittu seuraava toimittaja:

Seppälän Koulukuvat Oy

Hankinnassa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2014, tavarat/palvelut (päivitysversio 2022)

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus valitun toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen. 

 

Lisätietoja antaa Erja Tuovinen, erja.tuovinen@kajaani.fi

Päätös

Kajaanin kaupungin koulu- ja päiväkotikuvausten sopimustoimittajaksi valitaan sopimuskaudelle 1.8.2022 - 31.7.2024 seuraava toimija: Seppälän Koulukuvat Oy. 

Allekirjoitus

Sirpa Kemppainen, vs. sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Talouspalvelut