§ 80 Valinta koulunkäynninohjaajan vakinaisiin tehtäviin_443415

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-29

Päätöspäivämäärä

22.6.2022

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Asianosainen: hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana koulunkäynninohjaajan vakinaisia tehtäviä 8.8.2022 alkaen. Sijoituspaikkoina Otanmäen koulu, Palokankaan koulu, Kätönlahden koulu ja Väinölän koulu. Alkuperäisessä hakuilmoituksessa on ollut haettavana myös koulunkäynninohjaajan vakinainen tehtävä Seminaarin kouluun. Tehtävä on ollut virheellisesti haettavana ja poistettu hakuilmoituksesta 23.5.2022. Samana päivänä asia on tiedoksi saatettu hakijoille. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, te- palvelujen ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 23.5.- 2.6.2022. Määräaikaan mennessä tehtäviin oli yhteensä 34 hakijaa. Yksi hakijoista perui hakemuksensa hakuaikana.

Koulujen rehtorit ovat haastatelleet hakijoita ja tehneet esityksensä koulunkäynninohjaajan tehtäviin valittavista henkilöistä koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella. 

Päätös

Koulunkäynninohjaajan vakinaisiin tehtäviin 8.8.2022 alkaen valitaan ********* (Otanmäen koulu työaika 100 %), *********  (Palokankaan koulu työaika 91,5% %),******************(Kätönlahden koulu työaika 79,95 %) ja ********* (Väinölän koulu työaika 100 %).

Valinnat ovat ehdollisia ja vahvistuvat, kunnes valitut ovat esittäneet nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen, todistuksen huumausainetestauksesta ja terveydentilastaan. Huumausainetestausta ei vaadita seuraavilta valituilta, koska todistus on esitetty aiemmin ja palvelussuhde jatkuu 3 kk:den kuluessa: ********* ja *********. *********lta ei vaadita rikosrekisteriotetta eikä huumausainetestausta, koska  todistukset on esitetty aiemmin ja hänen työsuhteensa jatkuu keskeytyksettä.  Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja asiasta antaa perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen p. 044 7100 611 sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut