§ 37 Valinta opinto-ohjaaja_430636

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-17

Päätöspäivämäärä

19.6.2022

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa Kainuun ammattiopistonssa on ollut haettavana opinto-ohjaajan vakituinen tehtävä.

Hakuilmoitus on julkaisu TE-palveluissa, Kuntarekryssä, Kajaanin kaupungin nettisivuilla ja sisäisessä verkossa 4 . - 22.4.2022.

Tehtävään oli seitsemän hakijaa. Kelpoisuusehdot täyttäviä oli kolme hakijaa. Hakijoista haastateltiin neljää hakijaa, joista kaksi eteni jatkohaastatteluun. Toinen haastateltavista perui hakemuksensa. 

 

Koulutuspäällikkö Raisa Ilkko esittää, että opinto-ohjaajan tehtävään koulutuksen, työkokemuksen ja haastettelun perusteella valitaan *********.

Päätös

Päätän, että vakituiseen opinto-ohjaajan virkaan 1.8.2022 alkaen koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella valitaan *********.

Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt nähtäväksi lääkärintodistuksen terveydentilastaan, lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen sekä todistuksen huumausainetestistä 30 kalenteripäivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

 

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Raisa Ilkko, puh. 044 797 4594, raisa.ilkko@kao.fi 

Allekirjoitus

Koulutusliikelaitoksen johtaja Raimo Sivonen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut