§ 4 Tapahtuma-avustus Padel -turnaus / Next Level Padel Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

23.6.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös § 7 11.11.2021

Tapahtuma-avustus on ensisijaisesti kaupungin tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea. Tapahtuma on Next Level Padel Oy:n omaa toimintaa yhtiön vuokraamissa toimitiloissa.

 

Kuvaus

Next Level Padel Oy järjestää 2.7.2022 yhtiön vuokraamissa Betonitie 1:n tiloissa naisille suunnatun Padel-turnauksen ja hakee tapahtuma-avustusta 720€ pelikentän vuokrakustannuksiin turnauksen ajalta. Turnauksen tarkoituksena on edistää padel- liikuntaharrastuksen kehittymistä Kajaanissa. Turnaukseen voivat osallistua kaikki naiset, jotka ovat 16 vuotta tai sitä vanhempia. Turnauksen minimi osallistujamäärä on 16 pelaajaa ja suurin sallittu osallistujamäärä on 24 pelaajaa. Kaikille pelaajille tulee turnauksessa vähintään viisi ottelua ja mahdolliset sijoitusottelut.

Padel on matalan kynnyksen peli, johon pääsee helposti mukaan. Naiset ovat harrastaneet nyt vuoden päivät padelia Kajaanissa. Viime kesänä avattiin ensimmäinen ulkokenttä Padelille ja marras- ja joulukuun vaihteessa tulivat sisäkentät Kajaaniin. Nyt on aika kehittää toimintaa ja aloittaa kilpailutoiminta. Tällä turnauksella edistetään uuden harrastuksen vahvistumista Kajaanissa. Tapahtuman kokonaisbudjetti 720€. Pelikentän vuokra turnauksen ajalta on 720€. Next Level Padel Oy on omissa vuokratiloissa toimiva yritys ja avustus käytettäisiin peliareenan vuokran maksuihin.

 

Asianosainen: Next Levet Padel Oy

Päätös

En myönnä tapahtuma-avustusta Padel-turnauksen vuokrakustannuksiin, koska turnaus on Next Level Padel Oy:n omaa liiketoimintaa vuokraamissaan toimitiloissa.

 

Lisätietoja asiasta antaa  liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta