§ 3 Tapahtuma-avustus Järjestömessut / MIELI Kainuun mielenterveys ry ja Kainuun Valikkoverkosto

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

23.6.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös  7 § 11.11.2021

Tapahtuma-avustus on ensisijaisesti tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea. Järjestömessut-tapahtuma tukee kaupunkistrategiaa edistämällä kainuulaisten osallisuutta ja lisää kaupungin tunnettavuutta erilaisten tapahtumien paikkakuntana. Strategian mukaan kaupunki tekee laajasti yhteistyötä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi sekä arvostaa alueen osaajia. Tapahtumaan osallistujat saavat tietoa kulttuuritarjonnasta ja uusista harrastus- ja vapaaehtoistyön toiminnoista.

Kuvaus

MIELI Kainuun mielenterveys ry ja Kainuun Valikkoverkosto (yhteensä kuusi eri järjestöä) järjestävät 14.9.2022 järjestömessut Kajaanihallissa. Järjestäjät hakevat tapahtuma-avustusta 500 € tapahtuman järjestelykustannuksiin, joita ovat mm. tilavuokra 386,10 €, äänentoisto 150 €, markkinointi 500 €, puheenvuorojen pitäjien kustannukset 400€. Järjestömessuilla tarjotaan erillaisille yhdistyksille ja toimijoille mahdollisuutta esitellä maksutta toimintaansa. Tilaisuus on avoin kaikille ja sen arvioitu osallistujamäärä on n. 800 henkeä.

Järjestömessuilla tuodaan esille järjestöjen erilaisia rooleja osallisuuden edistämisessä, terveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoina. Järjestömessujen aikana pidetään myös Valikkoseminaari teemalla ”Tulevaisuus”. Ohjelmassa puheenvuoroja sekä paneelikeskustelu, johon osallistuu mm. järjestötyöntekijöitä ja kuntien järjestöyhdyshenkilöitä. Puheenvuoroja pitävät mm. valtakunnalliset hankkeet Kansalaisareenan Kohti tulevaisuutta -hanke sekä Oikeusministeriön Vapaa! Fri! -hanke.

 

Asianosainen: MIELI Kainuun mielenterveys ry ja Kainuun Valikkoverkosto

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta 386,10 € Kajaanihallin tilavuokraan järjestömessujen ajalta. Tapahtuma-avustus maksetaan sisäisellä laskulla osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatutuista varoista.

 

Lisätietoja asiasta antaa  liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta