§ 2 Tapahtuma-avustus Kainuu Pride 2022 / Kainuun Seta ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

17.6.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 26

Tapahtuma-avustus on ensisijaisesti tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea. Tapahtuman pohjana on kaupunkistrategia, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen ja osallisuus. Tapahtuma vahvistaa Kajaanin mainetta monipuolisten tapahtumien paikkakuntana.

Kuvaus

Kainuun Seta ry järjestää Kajaanissa 1.- 2.7.2022 Kainuu Pride 2022 -tapahtuman, joka on ihmisoikeuksien ja moninaisuuden puolesta järjestettävä juhla. Päätilaisuutena on Piknik Eino Leino -patsaan ympäristössä, johon tulee vertaiskeskustelutilaisuuksia, yhteisötaidetta, kerhomaista toimintaa, taiteilijoita esiintymään ja DJ. Kainuun Seta ry hakee tapahtuma-avustusta 1 000 € tapahtuman järjestelykuluihin. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on n. 200 henkeä ja se on avoin kaikille. Tapahtuman budjetti on 1 200 €, sisältäen mm. esiintyjien kulut, välinevuokrat, järjestyksenvalvonnan ja markkinoinnin.

Tapahtuman tarkoitus on olla vertaistuellinen sekä informatiivinen, mutta myös juhlallinen ja kulttuurillinen tapahtuma.  Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat tapahtuman keskipiste, jonka ympärille ohjelma kehittyy. Tapahtuman tarkoitus on edistää hyvinvointia viestimällä, että on ok olla sinä, sellaisena kuin olet - ja sinulla on oikeus olla näkyvissä sellaisena kuin olet.Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat mm. hyvinvointi- alan ja nuorten kanssa työskentelevät. Tapahtuma on poliittisesti sitoutumaton. Tapahtuma toteutetaan vapaaehtoisvoimin, mahdollisina yhteistyökumppaneina mm. Tyttöjen tupa ja seurakunta. Mahdollisina oheistapahtumina sateenkaarimessu ja vertaistapaamiset.

 

Asianosainen: Kainuun Seta ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kainuu Pride -tapahtuman järjestelykuluihin 450 €. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.

 

Lisätietoja asiasta antaa liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta