§ 6 Tapahtuma-avustus Riihipihan kesäpäivät / Vuolijoen Maaseutuyhdistys ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

7.7.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös § 7 11.11.2021 

Tapahtuman arvioinnin pohjana on kaupunkistrategia, elinvoimaohjelma, kulttuuriohjelma, aluetaloudelliset vaikutukset, terveyden ja hyvinvoinnin sekä osallisuuden ja yhteisöllisyyden edistäminen.Tapahtuma tuo esille myös kainuulaista kulttuuriperintöä. Tapahtuma tekee Kajaania tunnetuksi monipuolisten tapahtumien paikkakuntana.Tapahtuma-avustus on ensisijaisesti tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea.

 

Kuvaus

Vuolijoen Maaseutuyhdistys ry järjestää Riihipihan Kesäpäivät -tapahtuman la–su 9.–10.7.2022 klo 10–15. Yhdistys hakee tapahtuma-avustusta 500 € tapahtuman järjestämiskustannuksiin. Ohjelmassa mm. traktorimarssi, työnäytöksiä, toimintapisteet, eläimiä, arpajaiset, lounaaksi hernekeittoa soppatykistä, makkaramyyntiä ja kahvio. Tapahtuman kokonaisbudjetti on n.1 000 €, jolla katetaan mm. markkinointi, tarvikehankinnat, vakuutukset ja luvat. Kesäpäivien järjestämiseen osallistuu noin 30–40 talkoolaista/ päivä. Mukana ihmisiä eri yhdistyksistä. Kyseessä on mukava tapaamistapahtuma mökkiläisille, matkailijoille ja paikallisille asukkaille. Tapahtuma on kaikille avoin ja päiväkohtainen arvioitu osallistujamäärä n. 250 henkeä.

 

Asianosainen: Vuolijoen Maaseutuyhdistys ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta 400 € Riihipihan kesäpäivät-tapahtuman järjestelykustannuksiin. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.

 

Lisätietoja asiasta antaa liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta