§ 1 Tapahtuma-avustus salibandy kesäleiri / Papas ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-1252

Päätöspäivämäärä

16.6.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 26

Tapahtuma-avustus on ensisijaisesti tilojen ja alueiden vuokratukea, työvoimatukea, välinetukea ja suorituspaikkojen kunnostusta ja toissijaisesti markkinointitukea. Tapahtuman pohjana on kaupunkistrategia, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen ja osallisuus. Tapahtuma vahvistaa Kajaanin mainetta monipuolisten tapahtumien paikkakuntana.

 

 

 

 

 

Kuvaus

Papas ry järjestää salibandy kesäleirin 14. - 16.6.2022 klo 09:00 - 15:00 Kajaanihallissa ja sen lähiympäristössä. Leiri on tarkoitettu 2007 - 2014 syntyneille tytöille ja pojille. Leirillä on ohjelmassa ryhmäytymistä, pelejä ja salibandyn lajiharjoituksia sekä otteluita. Papas ry hakeee tapahtuma-avustusta Kajaanihallin tilavuokraan, joka on leirin ajalta 1.201,92 €. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on n. 30 nuorta ja se on avoin kaikille. Leirin tuloina ovat osallistumismaksut ja menoina ruokailukustannukset ja Kajaanihallin tilavuokra.

 

Asianosainen: Papas ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Papas ry:lle 780 € Kajaanihallin tilavuokraan kesäleirin ajalta. Tapahtuma-avustus maksetaan sisäisellä laskulla osallisuus- ja hyvinvointojaoston urheilutapahtumien tapahtuma-avustustuksiin varatuista varoista.

 

Lisätietoja asiasta antaa  liikuntapäällikkö Jarmo Kinnunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta