§ 2 Asettautumisen opas

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2020-1572

Päätöspäivämäärä

19.5.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, kansainväliset palvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupungin kansainvälisten palveluiden Toppa-hanke pyysi 03.05.2022 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia asettautumisoppaan suunnittelusta ja taitosta. 

Hankintamenettely on rajoitettu ja liittyy Monetra Oulu Oy:n hankintapalveluiden markkinoinnin ja viestinnän palveluiden kilpailutukseen, jossa Kajaanin kaupunki on mukana. Hankinta on pienhankinta.

Tarjouspyyntö on lähetetty sähköpostitse Mainostoimisto/Markkinointipalvelut-osa-alueen kohderyhmälle, joita on yhteensä neljä palveluntuottajaa tässä osa-alueessa. 

Määräaikaan 18.5.2022 klo 12:00 mennessä jätettiin kolme (3) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jättivät:

Perhe Sirviö Osakeyhtiö

Design Inspis Oy

Digi- ja mainostoimisto Höyry

 

Tarjoukset avattiin 18.5.2022 klo 12:00 käynnistetyssä avaustilaisuudessa. Avauspöytäkirja liitteenä 1. 

Tarjouksista valittiin arviointiperusteiden mukaan kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous, joka soveltuu parhaiten ostajan tarpeisiin, max. 100 pistettä. Tarjouksia arvioitiin kahden arviointiperusteen mukaan: Hinta (max 80 pistettä) ja kokemus vastaavista toteutetuista prosesseista (max 20 pistettä). 

Vertailutaulukko avauspöytäkirjassa liite 1.

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

 

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta-laatusuhde. Tarjouspyynnössä valittavien palveluntuottajien määräksi on ilmoitettu yksi toimittaja. 

Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin kansainvälisten palveluiden Toppa-hanke on valinnut seuraavan toimittajan:

Perhe sirviö Osakeyhtiö

 

Hankinnassa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2014 palvelut (päivitetty 2017)

Hankinnasta tehdään kirjalliset hankintasopimukset valitun toimittajan kanssa. Sopimukset allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimukset päättyvät ilman erillistä irtisanomista palvelun toteutuksen tullessa päätökseen. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Palveluun valittu toimittaja harjoittaa toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla on suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen. 

 

Lisätietoja antaa: Hankepäällikkö, Toppa-hanke, Karoliina Oikarinen karoliina.oikarinen@kajaani.fi

Päätös

Asettautumisen opas -palvelun toimittajaksi valitaan seuraava toimija: Perhe Sirviö Osakeyhtiö. Hankinnan kokonaisarvo on 5 220 € (ALV 0%). 

Allekirjoitus

Jukka Piirainen, johtaja, Kansainväliset palvelut

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut