§ 22 Pöllyvaarantie 1 ja 3 purku-urakka

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-572

Päätöspäivämäärä

16.6.2022

Päätöksen tekijä

Tekninen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §.

Kuvaus

Hankinta sisältää osoitteessa Pöllyvaarantie 1 ja 3 sijaitsevien entisten Sote-kuntayhtymän rakennusten purkutyöt tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti.

Kajaanin kaupungin tilakeskus on pyytänyt kansallisen kynnysarvon ylittävästä rakennusurakasta tarjouksia avoimella tarjouspyynnöllä, joka on julkaistu työ- ja elinkeinoministeriön pitämällä ilmoituskanavalla (www.hankintailmoitukset.fi) 23.5.2022. Määräaikaan 10.6.2022 klo 12.00 mennessä kahdeksan (8) urakoitsijaa jätti tarjouksen. Tarjouksen jättivät JM Construction Oy, PTA Palvelut Oy, Purkupiha Oy, HV Maarakennus Oy, Koneurakointi Hartikka Ay, Lotus Demolition Oy, One Hammer Oy ja Tapani Saari Oy.

Tarjouspyynnön kriteereiden mukaan urakoitsijan tulee olla tutustunut purettavaan kohteeseen ja tilaaja varaa oikeuden hylätä tarjouksen, jos urakoitsija ei ole tutustunut kohteeseen ilmoitettuna päivänä. Tarjoajista Koneurakointi Hartikka Ay ja One Hammer Oy eivät ole täyttänyt tätä vaatimusta ja heidän tarjoukset hylätään tarjouspyynnön vastaisina.    

Tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko, liite

Tarjoukset arvioitiin kolmessa vaiheessa; tarjoajan kelpoisuuden arviointi, tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden arviointi ja tarjousten vertailu. Tarjouspyynnön mukaisesti tarjouksensa jättäneet yritykset olivat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteinä olivat vaaditut todistukset ja selvitykset. Hankinnassa noudatetaan rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja (YSE 1998).

Purku-urakkatarjouksista valitaan tarjouspyynnön mukaisista tarjouksista hinnaltaan halvimman tarjouksen jättänyt urakoitsija. Hinnaltaan halvimman tarjouksen 345.000,00 € alv 0 % jätti JM Construction Oy.

Yritysvaikutusten arviointi: Hankinta ei kohdistu paikalliseen tai lähialueen yritykseen ja päätöksellä ei ole myönteistä vaikutusta paikalliseen yritystoimintaan.

Lisätietoja asiasta antaa Markku Vesterinen, puh. 040-4839 254 tai etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

 

Päätös

Päätän, että Pöllyvaarantie 1 ja 3 purku-urakoitsijaksi valitaan hinnaltaan halvimman tarjouksen tehnyt JM Construction Oy tarjouksen mukaisella kokonaishinnalla 345.000,00 euroa alv 0 %.

Allekirjoitus

Jussi Heikkinen  tekninen johtaja

Organisaatiotieto

Tilakeskus