§ 21 Perusopetuksen johtoryhmän nimeäminen 1.8.2022 alkaen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-673

Päätöspäivämäärä

6.6.2022

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 28 §

Kuvaus

Asianosainen: Kalle Komulainen, Eija Heikkinen, Marko Kuvaja, Mira Fordell, Jaakko Vehkaperä

Perusopetuksen tulosalueen johtoryhmä työskentelee perusopetuksen tulosalueen johtajan kanssa valmistelevana ja toimeenpanevana ryhmänä. Se toimii myös kaikkien perusopetuksen hankkeiden ohjausryhmänä. Tehtävä kuuluu kunkin johtoryhmän jäsenen virkatehtäviin. Rehtorit järjestävät aikaresurssit sisäisellä delegoinnilla.

Johtoryhmän kokoonpanoa tarkastellaan tarvittaessa henkilöstövaihdosten, esim. eläköitymisten vuoksi.

Päätös

Nimitän perusopetuksen johtoryhmään 1.8.2022 alkaen toistaiseksi rehtori Kalle Komulaisen, rehtori Marko Kuvajan, rehtori Jaakko Vehkaperän sekä kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija Eija Heikkisen. Luottamusmies Mira Fordellilla on osallistumisoikeus johtoryhmän kokouksiin.

Johtoryhmä työskentelee perusopetuksen tulosalueen johtajan kanssa valmistelevana ja toimeenpanevana ryhmänä. Se toimii myös kaikkien perusopetuksen hankkeiden ohjausryhmänä. Tehtävä kuuluu kunkin johtoryhmän jäsenen virkatehtäviin. Rehtorit järjestävät aikaresurssit sisäisellä delegoinnilla.

Johtoryhmän puheenjohtajana toimii perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen.

Lisätietoja asiasta antaa va. sivistysjohtaja Sirpa Kemppainen p. 044 7100 235, sähköposti muodossa etunimi.i.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Va. sivistysjohtaja Sirpa Kemppainen

Organisaatiotieto

Perusopetus