§ 7 Rakennusten 3D-mallinnuksen hankinta Kajaanin kaupunkimallia varten

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-601

Päätöspäivämäärä

19.5.2022

Päätöksen tekijä

Kaupungingeodeetti

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupungin tontti ja paikkatietoyksikkö pyysi Terratec oy:ltä (y-tunnus: 2284497-6) tarjouksen keskustaajaman rakennusten 3D-mallintamisesta LOD 2-tasolle ja optiona keskusta-alueen rakennusten mallintamisesta LOD3-tasolle. Lisäksi tarjouspyyntöön kuului rakennusten tekstuurien valmistaminen sekä valmiiden aineistojen vieminen kaupungin paikkatietokantaan. Tarvittavat aineistot työhön toimittaa tilaaja.

Päätöksen perustelut: 

Hankinta on hankintalain kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankinta toteutetaan suorahankintana tunnetusti luotettavalta toimittajalta, jolla on hyvät referenssit ja hyvä osaaminen työn suorittamiseen.

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen.

Lisätietoja antaa kaupungingeodeetti Jari Säkkinen, puh. 044 4214112 tai sähköposti etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Päätös

Päätän, että Kajaanin kaupunki tilaa rakennusten 3D-mallintamisen TerraTec Oy:ltä (y-tunnus: 2284497-6). Hankinta sisältää rakennusten (yhteensä n. 1300 kpl) mallintamisen keskustan alueelta LOD3-tasoon sekä muulta tarjouspyynnössä määritellyltä alueelta LOD2-tasoon. Lisäksi hankintaan kuuluu kaikkien rakennusten teksturointi sekä vieminen Locus-kantaan. Hankinnan arvo on yhteensä 14 900,00 € (alv 0%).

 

 

Allekirjoitus

Jari Säkkinen, kaupungingeodeetti

Organisaatiotieto

Maankäyttö-, suunnittelu- ja viranomaistulosalue