§ 18 Osallistuminen Valtakunnallisen alue-ennakoinnin seminaarin järjestämiseen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-570

Päätöspäivämäärä

13.5.2022

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 17 §

Kuvaus

Kainuun liitto järjestää vuosittain Valtakunnallisen alue-ennakoinnin seminaarin. Vuonna 2022 seminaari järjestetään Kajaanissa 19. - 20.5 yhdessä TEM:n ja valtioneuvoston kanslian kanssa. Mukana ovat myös Kainuun ELY-keskus ja Kainuun ennakointihanke. Tilaisuuteen tulee osallistujia mm. maakuntien liitoista, valtioneuvostosta, ELY-keskuksista, kunnista, oppilaitoksista ja yrityksistä ympäri Suomen. Mukana seminaarissa puhujatahoina ovat CSC ja KAMK. Kajaani ja sen vahvuudet ovat esillä ohjelmassa ja kaupunki saa laajaa näkyvyyttä.

Kainuun liitto on esittänyt, että Kajaanin kaupunki osallistuisi Valtakunnallisen alue-ennakoinnin seminaarin järjestelyihin ottamalla osaa 19.5. järjestettävän illallisen kustannuksiin. Kaupungin edustajaa on pyydetty pitämään tervetulopuhe ja toimimaan illan isäntänä. Kainuun liiton ilmoituksen mukaan illallisen kokonaiskustannukset ovat enimmillään 6500 euroa. 

Päätös

Kaupunki osallistuu edellä mainitun seminaarin illalliskustannuksiin 5000 eurolla. Kustannukset maksetaan kaupunginhallituksen menokohdalta (190214100). Illan isäntänä toimii kaupunginhallituksen puheenjohtaja.

Lisätietoja asiasta antaa kaupunginjohtaja Jari Tolonen, puh. 044 710 0303 tai sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut