§ 14 Kainuun musiikkiopiston säestäjän tehtävän hoitaminen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-27

Päätöspäivämäärä

12.10.2022

Päätöksen tekijä

Musiikkiopiston rehtori

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

 

 

Kuvaus

Kainuun musiikkiopiston pianonsoiton opettaja on irtisanoutunut 1.11.2022 alkaen. Pianonsoiton opettajan tehtävää siirtyy hoitamaan viranhaltija, jonka tehtäviin on aiemmin kuulunut pianonsoiton opetuksen lisäksi myös säestys. Tästä johtuen Kainuun musiikkiopiston säestäjän/pianonsoiton opettajan virka 1.11.2022 alkaen on ollut haettavana sisäisessä ja julkisessa haussa kaksi kertaa.

Ensimmäisellä kerralla määräaikaan 31.5.2022 klo 16 mennessä tehtävää hakivat ********* ja ********* (AMK). Kelpoisuuden perusteella 2.6.2022 pidettyyn haastatteluun kutsuttiin *********, ja hänet olisi valittu virkaan, mutta hän perui haastattelun jälkeisellä viikolla hakemuksensa.

Toisella kerralla määräaikaan 31.7.2022 klo 15.00 mennessä tehtävää hakivat *********(ylioppilas), ********* (AMK), ********* (AMK), ********* (konservatorion jatkotutkinto) ja ********* (AMK). Kelpoisuuden perusteella haastatteluun kutsuttiin *********, *********, ********* ja *********. Yksi hakijoista ei vastannut haastattelukutsuun ja muut peruivat hakemuksensa ennen haastattelua.

********* on suostunut rehtorin pyynnöstä hoitamaan seästäjän/pianonsoiton opettajan tehtävää määräaikaisesti tuntiopettajana.

Päätös

********* valitaan hoitamaan säestäjän/pianonsoiton opettajan tehtävää päätoimisena tuntiopettajana 1.11.-31.12.2022. Hän on antanut rehtorille suostumuksensa tehtävän hoitamiseen kyseisenä aikana. Tehtävään valitulla on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio F liite 10 mukaan. Palvelussuhde vahvistetaan erillisellä viranhoitomääräyksellä. Rehtori vahvistaa opetustuntien määrän 1.11.2022 ja mahdolliset muutokset tehtävän hoitamisen aikana.

Tehtävään valittua henkilöä pyydetään esittämään lain 504/2002 mukainen hyväksytty rikosrekisteriote palvelussuhteen alkaessa.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja asiasta antaa vt. rehtori Eeva-Maria Nivalainen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kainuun musiikkiopiston vt. rehtori Eeva-Maria Nivalainen

Organisaatiotieto

Sivistystoimiala