Ympäristötekninen lautakunta, kokous 24.2.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 20 Kuntalaisaloite: Pihapelialusta vimpelin tenniskenttien takana sijaitsevaan jääkiekkokaukaloon

KAJDno-2020-859

Valmistelija

  • Jarmo Kinnunen, Liikuntapäällikkö, jarmo.kinnunen@kajaani.fi

Perustelut

Eelis Määttä on tehnyt kuntalaisaloitteen pihapelialustan rakentamisesta Vimpelin tenniskenttien takana sijaitsevaan jääkiekkokaukaloon. ”Pihapelialusta niin kuin Kajaanihallilla on koripallokorin alla niin Vimpelin tenniskenttien takana sijaitsevaan jääkiekkokaukaloon, että pääsisi siihen rullaluistimilla ja katukiekolla laukoo ja kikkailee.”

Vimpelin urheilukeskuksessa on aiemmin ollut kaksi jääkiekkokaukaloa, joista ensimmäinen puretaan kesän ajaksi pois tenniskentän kohdalta. Toinen kaukalo on ollut paikallaan myös kesän aikana. Aloitteessaan Eelis Määttä esittää pihapelialustaa tähän toiseen kaukaloon. Puheena oleva kaukalo on luovutettu Nakertaja-Hetteenmäen kyläyhdistykselle ja se on siirretty Uudenkylän kentälle kesällä 2020.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Jussi Heikkinen, Tekninen johtaja, jussi.heikkinen@kajaani.fi

Ympäristötekninen lautakunta päättää, että Vimpelin urheilukeskuksen alueelle ei ole tällä hetkellä mahdollista tehdä pihapelialustaa jääkiekkokaukaloon, koska puheena oleva kaukalo on luovutettu Nakertaja-Hetteenmäen kyläyhdistykselle ja se on siirretty Uudenkylän kentälle kesällä 2020.

Päätös

Hyväksyi.


Muutoksenhaku

 

Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutosta.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136 §