Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen johtokunta, kokous 16.12.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 50 Koulutusliikelaitoksen johtajan katsaus

KAJDno-2021-181

Valmistelija

  • Anssi Tuominen, Koulutusliikelaitoksen johtaja, anssi.tuominen@kao.fi

Perustelut

Koulutusliikelaitoksen johtaja esittää katsauksen kokouksessa.

Päätös

Merkitsi tiedoksi.

Kokouskäsittely

Koulutusliikelaitoksen johtaja kertoi, että Vuokatin säätiön toimitusjohtajaksi on valittu DI, tekniikan tohtori Mari Varjonen. Hän aloittaa tehtävässä helmikuun puolivälissä.

Koulutusliikelaitoksen johtaja pohti KAO:n Kuusamon toimipaikan mahdollista uutta johtamisjärjestelmää, joka otettaisiin käyttöön elokuussa 2022. Kuusamon henkilöstölle ja KAO:n esihenkilöille on annettu lausuntoaikaa tammikuun loppuun ns. pohjaesityksestä. Helmi-maaliskuussa on saatava aikaiseksi kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu.

Ammatilliset opettajat AO ry:n opintopäivät ja vuosikokous pidettiin KAOlla Kajaanissa 20.-21.11.2021. Ruka Nordic tapahtumassa 26.-28.11.2021 KAO:n opiskelijat olivat näkyvässä roolissa.

Koulutuksen järjestäjä 2020 -palkinto myönnettiin Kainuun ammattiopistolle Autoalan Keskusliiton AKL Summit -suurtapahtumassa Finlandia-talolla 4.11.2021. KAO on esimerkillisesti kehittänyt autoalan koulutustoimintaa oppimisen, toimintaympäristön muutosten ja teknologian kehittymisen näkökulmasta. Voittaja palkittiin alan opettajien koulutukseen tarkoitetutulla avustuksella ja tunnustuspalkinnolla.