§ 43 Valinta perusopetuksen lehtorin (MA, KE) virkaan nro 1118 Keskuskouluun 593067

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1576

Päätöspäivämäärä

24.4.2024

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Asianosainen: hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana toistaiseksi voimassa oleva lehtorin virka nro 1118 1.8.2024 alkaen. Sijoituspaikka Keskuskoulu, opetettavina aineina matematiikka ja kemia. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, Työmarkkinatorilla ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 28.3.-11.4.2024.

Tehtävää haki määräaikaan mennessä viisi hakijaa, kolmella oli tehtävän vaatima kelpoisuus. Neljä hakijaa haastateltiin. Haastattelijoina toimi Keskuskoulun rehtori Erna Huhtalan ja apulaisrehtori Pasi Auvisen lisäksi Lehtikankaan koulun rehtori Liisa Halonen, koska haussa oleviin tehtäviin oli yhteisiä hakijoita.

Keskuskoulun rehtori Erna Huhtala ja apulaisrehtori Pasi Auvinen esittävät, että matematiikan ja kemian lehtorin virkaan nro 1118 valitaan koulutuksen ja haastattelussa esille nousseiden seikkojen perusteella matemaattisten aineiden DI-opettaja Auli Kiskola. Auli Kiskolalla on valmius opettaa kaikkia perusopetuksessa opetettavia matemaattisia aineita eli matematiikkaa, kemiaa ja fysiikkaa sekä tietotekniikkaa valinnaisaineena.

Päätös

Keskuskoulun matematiikan ja kemian lehtorin virkaan nro 1118 valitaan yllä mainittujen seikkojen perusteella 1.8.2024 alkaen matemaattisten aineiden DI-opettaja Auli Kiskola.

Valinta on ehdollinen ja vahvistuu, kun valittu on esittänyt nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen, todistuksen huumaisainetestauksesta ja hyväksytyn lääkärintodistuksen terveydentilasta. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja asiasta antaa perusopetuksen tulosalueen vs. johtaja Kalle Komulainen p. 044 7100 142, kalle.komulainen@kajaani.fi.

 

 

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen vs. johtaja Kalle Komulainen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut