§ 1 Ketunpolun osoitepäätös

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-278

Päätöspäivämäärä

21.2.2024

Päätöksen tekijä

Kaupungingeodeetti

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 27, Ympäristöteknisen toimialan toimintasääntö § 2

Kuvaus

Ketunpolulla, Kajaanin Ammattikorkeakoulun kampuksen rakennuksilla, jotka sijaitsevat kiinteistöllä 205-5-137-5, on ennestään vain yksi osoite, Ketunpolku 1. Alueen laajuuden ja rakennusten sijaintien vuoksi on tarpeellista antaa rakennuksille yksilöidyt osoitteet tällä osoitepäätöksellä.

Päätös

Päätän, että Ketunpolun Kajaanin Ammattikorkeakoulun kampusalueen rakennuksille, jotka sijaitsevat kiinteistöllä 205-5-137-5, annetaan osoitteiksi Ketunpolku 1a, 1b ja 1c liitekartan mukaisesti. Kiinteistön vanha osoite on Ketunpolku 1.

Osoitteet otetaan käyttöön heti. Liitteenä on kartta ja ohje numerokyltin asentamisesta. Kiinteistön omistajan tai haltijan on varustettava kiinteistönsä tämän päätöksen ja karttaliitteen mukaisella osoitenumerolla ohjeen mukaisesti. Osoitenumeron hankkimis- ja asentamiskulut maksaa rakennuksen omistaja tai haltija. Rakennuksen omistajan on huolehdittava, että mahdolliset alivuokralaiset saavat myös tiedon tästä osoitepäätöksestä.

Tontti ja paikkatieto -tulosyksikkö vastaa muutosten lisäämisestä Kajaanin kaupungin paikkatietojärjestelmään sekä internet -järjestelmään. Lisäksi Tontti ja paikkatietopalvelut -tulosyksikkö vastaa päätöksen tiedottamisesta eri viranomaisille.

Lisätietoja asiasta antaa maanmittausteknikko Juha Salomaa, puh. 044 7100 622 tai etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

 

Allekirjoitus

Jari Säkkinen, kaupungingeodeetti

Organisaatiotieto

Maankäyttö-, suunnittelu- ja viranomaistulosalue