§ 17 Varhaisiän musiikkikasvatuksen sivutoimisen tuntiopettajan palkkaaminen Kainuun musiikkiopistoon ajalle 1.1.-31.5.2024

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1864

Päätöspäivämäärä

28.11.2023

Päätöksen tekijä

Musiikkiopiston rehtori

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

Sivistysjohtajan rekrytointilupa

Kuvaus

Kajaanin kaupungin ylläpitämässä Kainuun musiikkiopistossa on oppilasmäärän kasvattamiseksi ja valtionosuustuntien toteutumisen turvaamiseksi todettu tarve varhaisiän musiikkikasvatuksen tuntien lisäämiseen maanantai-iltaisin Kajaanin toimipaikassa. Nykyiset Kainuun musiikkiopiston varhaisiän musiikkikasvatuksen opettajat eivät pysty opettamaan Kajaanissa maanantaisin muissa Kainuun musiikkiopiston sivutoimipaikoissa tai muissa Kajaanin kaupungin yksiköissä työskentelyn takia. Sen takia Kainuun musiikkiopistoon palkataan varhaisiän musiikkikasvatuksen sivutoiminen tuntiopettaja ajalle 1.1.-31.5.2024.

Tehtävä ei ole ollut julkisessa haussa, koska tehtävän kesto on alle kuusi kuukautta. Määräaikaisuuden peruste: uusien opetus- ja tuntijärjestelyjen kokeileminen.

Päätös

********* palkataan hoitamaan varhaisiän musiikkikasvatuksen virkasuhteisen sivutoimisen tuntiopettajan tehtävää ajalle 1.1.-31.5.2024. Hän on antanut rehtorille suostumuksensa toimia edellä mainitussa tehtävässä. Hänellä ei ole opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukaista kelpoisuutta kyseiseen tehtävään, jonka takia palkkaan tehdään epäpätevyysalennus. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio F liite 10 mukaan. Rehtori vahvistaa opetustuntien määrän lukukauden alussa ja mahdolliset muutokset lukukauden aikana. Sivutoimisen tuntiopettajan palkka maksetaan pidettyjen tuntien mukaan.

Tehtävään valitun ei tarvitse esittää lain 504/2002 mukaista rikosrekisteriotetta, koska hän on jo palvelussuhteessa Kajaanin kaupunkiin. Samasta syystä koeaikaa ei noudateta.

Lisätietoja asiasta antaa rehtori Eeva-Maria Nivalainen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kainuun musiikkiopiston rehtori Eeva-Maria Nivalainen

Organisaatiotieto

Sivistystoimiala